Боксьорът Тервел Пулев очаква с нетърпение голямата галавечер в „Арена Армеец” на 27-и октомври и покани всички любители на този спорт на шоуто. Тервел ще се изправи срещу Леонардо Брузесе за европейската титла в полутежка категория.

„Работата е в разгара си, трудим се! На 27-ми октомври за първи път ще се изправя в мач за титла при пофесионалистите и настроението е, като за битка! Очаквам ви всички любители на бокса в Арена Армеец. Давате ми сили да продължавам”, написа по-малкият брат Пулев в социалните мрежи.

Гвоздеят на галавечерта в „Арена Армеец” ще е сблъсъкът между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Кубрат Пулев е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а шампионът на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри е с 21 успеха, 1 поражение и 11 нокаута. Победителят от двубоя ще стане официален претендент за световната титла при най-тежките, версия Международна боксова федерация (IBF).

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Сблъсъкът между Пулев и Фюри е на 27-и октомври в "Арена Армеец" в София.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври