Истински искри прехвърчаха в предаването „Без ръкавици“. Кубрат Пулев и Хюи Фюри се срещнаха очи в очи, в един напрегнат разговор. Във втората част ще можете да се убедите какво мислят те един за друг в техническо отношение. Истината ще излезе наяве на 27 октомври. Тогава те си дават среща в „Арена Армеец“, за да определят по-добри и на ринга, не само на думи.

Двамата боксьори коментираха технически особености в мачовете си срещу други противници. Какво мисли Кубрат Пулев за своя съперник и неговите 21 победи (11 с нокаут) и 1 загуба.

„Не смятам, че той ще ме изненада с нещо. Наблюдавам го постоянно, наистина има изненадващи удари и ние сме го отчели. Смятам, че ще се справя с всяко едно негово действие“, сподели Кубрат Пулев.

От своя страна Фюри отговори: „Какъв ще бъде нашият план за мача на 27 октомври, ще видите на самия мач. Ще видиш на 27 октомври как ще те нокаутирам“.

Отговорът на Кобрата не закъсня: „Когато човек сипе такива закани, а той го мисли, се разхвърля, а тогава стават най-големите бели. Смятам, че ще ми бъде много удобен, защото има необходимата височина. Такъв тип боксьори са ми по-удобни. Той ще ми е много удобен, въпреки че има малко по-странен стил на защита. Ще пасне. Обичам предизвикателствата. Не ме притесняват и пет като него да излязат срещу мен, а какво остава той сам.“

В първата част от предаването Кубрат Пулев и Хюи Фюри проявиха истинско джентълменство, но все пак не се размина и без словесна закана.