Българският кечист Русев показа ясно гнева си след загубата от Ренди Ортън в мач, който можеше да му даде място в отбора на "Разбиване" за турнира "Серии на оцеляване".

Русев получи голям шанс, всичко се решава от един мач

Русев заслужи своя мач за място, но всъщност съперник трябваше да му бъде Ей Джей Стайлс. В последния момент обаче шефът на "Разбиване" Шейн Макмеън промени съперника, а именно това вбеси българина, който призова за справедливо отношение.

Русев загуби шанса си след нова загуба от Ренди Ортън

"Цяла седмица се подготвям за Ей Джей Стайлс, по-нисък, по-бърз противник, вместо това получавам капитана на отбора, Шейн знае, че наскоро загубих от него поради една или друга причина. Мисля, че нарочно ме постави срещу Ренди Ортън", заяви Русев.

"Не мисля, че е честно. В американския футбол, не сменяш отборите в деня на мача, можеше да ми каже, да ми пише, каквото иска, но какво направи - нищо! Появих се и ми дава 14-кратен световен шампион. И се очаква да си променя игровия план за 5 минути?!"

"Честно ли е това? Честно ли е? Не ми пука какво мислиш, Русев е прав и хората, които гледат това знаят, че е така. Заслужавам да се отнасят с мен както с другите!", завърши Мирослав Барнявеш, както е истинското име на българския кечист.

Още за Русев:

Русев бесен, скара се на майтапчии

Българският химн и специална церемония във WWE заради Русев

Ново разочарование за Русев, Ортън го наби отново

"Другата игра" с Русев: В света на най-известния българин в САЩ

Русев: В България ме посрещнаха със срам и разочарование

Българският кечист Русев: Пловдив ми е любимият град в света

Българската звездна двойка в кеча снима риалити на родна земя

Жената на Русев дои крави в българско село