Калоян Колев в последните години прегазва конкуренцията в родния ММА и излиза за поредна победа в MAX FIGHT 42 на 3-ти май в столичния хотел "Маринела".Изпитанието пред Колев този път идва от  Холадния - това е боецът в полутежка категория Аря Шейх. Калоян е проучил опонента си и ще излезе както винаги за победа. 

"Той е много силен физически. Борец е, като мен. Треанира в Mike's Gym. Има сравнително добри качества, но мисля, че ще го победя," сподели Колев за MMA.BG, като допълни, че единственото, което иска да му каже е "Добре дошъл на моя земя." Двамата ще се срещнат на ринга по правилника на ММА.

В кариерата си 26-годишният Калоян  вече е натрупал осем победи на професионалния ринг и до момента няма нито една загуба в ММА. Колев който е шампион по свободна борба и европейски шампион в неолимпийската борба ще срещне съперник, който има значителен опит и шампионски титли в джудо, борба, граплинг и самбо.

Билетите за събитието вече са в продажба и могат да се закупят от Eventim или от магазина за бойни спортове в София на ул. Искър 16а.