Тайсън Фюри е готов да излезе в реванш с Дионтей Уайлдър, но този супер сблъсък би могъл да се проведе чак през февруари 2020-а, сподели американският промоутър на Фюри Боб Аръм.

Двете звезди в тежка категория завършиха при спорно равенство в двубоя помежду си в Лос Анджелис през декември и оттогава се говори за евентуалния реванш.

От няколко седмици е ясно, че със сигурност двамата ще проведат поне по един мач преди евентуалния реванш, а според Аръм той няма как да се проведе преди края на 2019-а.

Един от проблемите е фактът, че двамата имат подписани договори с конкурентни американски телевизии. Аръм обаче не смята, че това е особена пречка.

"Ако предположим, че той (Фюри) спечели този мач, ще има още една изява в САЩ", започна Аръм. "След това да се надяваме, че през февруари следващата година ще срещне Уайлдър. Тяхната идея е Уайлдър да се бие два пъти на тяхната платформа и след това да осъществим заедно "пей-пър-вю" мач. ESPN е просто дистрибутор. Може и Уайлдър да има телевизия, която да бъде замесена. Те може да искат да споделим дистрибуцията по някакъв начин, а ESPN го е правила преди."

Според някои информации Фюри ще срещне не особено известния германец Том Шварц преди отново да се изправи срещу Уайлдър. 

Самият Уайлдър пък вече има сигурна битка - на 18 май в Ню Йорк срещу Доменик Бризийл.