По всичко изглежда, че българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев знае името на новия си съперник. Това ще е финландецът Роберт Хелениус, чието име беше спрягано от януари насам за мач с Кобрата през март. 

Според редица водещи боксови сайтове, промоутърите на българина са на финалната права от преговорите с щаба на скандинавеца. Остават само дребни детайли за доуточняване за провеждането на мача на 23 март в Ингълууд, Калифорния. 

Новината беше потвърдена и от ESPN, който има договор за излъчването на мачовете на агенцията на Кобрата, така че всичко води към мач с Хелениус. Той ще е подгряващ в голяма галавечер, в която гвоздеят ще е мачът между Франсиско Варгас и Мигел Берчелт. 

Това ще е първи мач на Кобрата след победата му над Хюи Фюри през октомври в "Арена Армеец". В последните дни се пяовиха информации за възможен мач с Антъни Джошуа още в първата половина на 2019 г. заради трудностите на британеца да намери следващия си опонент. По всичко личи обаче, че AJ ще се изправи срещу Джарел Милър, така че мачът му с Пулев остава за края на тази година.