В очакване на паметния сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, PLAY DIEMA XTRA дава възможност на феновете на бокса да спечелят два двойни билета за вълнуващото събитие. Мачът ще се проведе на 27-и октомври в "Арена Армеец" в София и ще бъде излъчен на живо в платформата срещу абонамент. Потребителите ще могат да проследят историческия сблъсък и чрез закупуването му като отделно събитие, като преживяването и емоциите от двубоя ще достигнат до тях директно, без прекъсвания за реклами. 

За да бъдат сред късметлиите, които ще се сдобият с двоен билет за зрелищната битка Пулев – Фюри, боксовите ентусиасти трябва да се абонират за PLAY DIEMA XTRA на адрес https://play.diemaxtra.bg и да поставят отметка за получаване на нюзлетър в профила си. Срокът за провеждане на играта е до 11.00 ч. на 24 октомври, а двама от всички, включили се в надпреварата, ще спечелят двоен билет за боксовата галавечер на 27 октомври в Арена Армеец. Пълните условия за участие в играта може да видите тук: http://bit.ly/PDX_PulevFury

PLAY DIEMA XTRA ще даде възможност на всички останали боксови фенове да гледат двубоя чрез закупуването му като отделно събитие от платформата. За да могат потребителите, избрали тази опция за проследяване на сблъсъка, да се доближат почти на метри от ринга и да не изпуснат нито една секунда от случващото се в залата, по време на излъчването на боксовата галавечер няма да има прекъсвания за реклами. 

Кубрат Пулев е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а шампионът на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри е с 21 успеха, 1 поражение и 11 нокаута. Победителят от двубоя ще завоюва статута на официален претендент за световната титла при най-тежките, версия Международна боксова федерация (IBF).

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 ч. пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Сблъсъкът между Пулев и Фюри е на 27-и октомври в "Арена Армеец" в София.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври