Йосиф Панов - Пепелянката е един от най-перспективните български професионални боксьори. Успехите му започват още при юношите, където през 2011 г. става трети на европейското за юноши в Унгария. В момента младият плевенчанин, който е и републикански шампион, има 12 победи на професионалния боксов ринг и едва 3 загуби.

Пепелянката ще вземе участие в боксовите срещи на състезанието MAX FIGHT 42, което ще се проведе на 3-ти май в столичния хотел "Маринела". Подготовката вече е започнала и той тренира двуразово всеки ден. Това сподели боксьорът специално за MMA.BG.

"Най-трудното в подготвителния лагер е да се задържа здрав и да не претренирам, защото тренирам на ден по два пъти и не знам кога трябва да спра, но затова треньорът е до мен - да укротява нещата", сподели Панов.

Опонентът му е опасният и издръжлив Иван Николов, който има 10 мача в професионалната боксова лига. Панов призова съперника си да се подготви добре и да е внимателен. "Да държи гарда горе, защото ако го остави, Пепелянката много бързо ще го ухапе," предупреди Панов.

През октомври миналата година Пепелянката победи Стилиян Костов - Убиеца и взе титлата на България в суперполусредната категория. През март записа още една победа в професионалните боксови серии. Битката между двамата ще бъде една от най-динамичните боксови срещи в MAX FIGHT 42.

Билетите за събитието вече са в продажба и могат да се закупят от Eventim или от магазина за бойни спортове в София на ул. "Искър" 16а.