Бий, за да те уважават! Тази максима за пореден път се доказа след успеха на мексиканеца Анди Руис над Антъни Джошуа в тежка категория на професионалния бокс. Той шокира целия свят, като нокаутира доскорошния хегемон и му отне всички световни титли. 

Преди мача всички английски медии открито му се подиграваха. Те го кръстиха "Лоената топка" и не смятаха, че е достоен за съперник на британската боксова гордост. Присмиваха му се, че се бие на полупразни стадиони в средата на деня, че обича да похапва джънк и какво ли не. 

Сега обаче, след като сравни със земята реномето на световния шампион, на Острова са доста по-уважителни към него. И от "Лоената топка", вестниците вече го прекръстиха на "Пълничкия шампион". Поне така вече е изписван той от таблоида "Сън", който именно му лепна прякора "Лоената топка". 

Изданието отрази импровизирания парад на Руис в Калифорния, където той показа коланите на световен шампион от "Ролс Ройс"-а си в компанията на половинката си. И написа, че "пълничкия шампион от Мексико гордо демонстрира трофеите си". 

Другите издания на Албиона също са вече с доста по-омекчен тон в информациите си за мексиканеца и това пренебрежително отношение от седмиците преди мача вече не е налице.