Атрактивната боксова галавечер между Кубрат Пулев и Хюи Фюри отприщи нова боксова война между двама от най-нашумелите професионалисти Борислав Занков – Хулигана и Борислав Иванов – Яйцето.

„Ще спукам от бой Яйцето. Ще го пребия. Ще види къде се намира в българския бокс този приятел – хвърли ръкавицата Хулигана. – Имам 100 аматьорски и още 32 арабийски профи мача. Всички знаят, че съм биткаджия. Борислав Иванов е кораво момче, но трябва да му покажа кой е шампионът в България. Той е първи в ранглистата на суперсредна категория, а аз съм втори. Или той мене ще ме бие, или аз него!“

Гневът на Занков беше провокиран заради включването на Борислав Иванов в галавечерта между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Тогава Яйцето победи Сладжан Драгишич. Техният мач беше със статут на резервен. Двамата трябваше да се бият, ако някой от другите мачове от телевизионната програма приключеше по-рано. След изиграване на всички битки, Яйцето се справи със сърбина по точки в зверска битка. Това беше 7-и успех (4 с нокаут) за Борислав Иванов, който има и една загуба.

Борислав Иванов  Яйцето

„Аз съм най-страшният футболен хулиган в България", самообяви се Занков, който редовно се бие в Англия и Франция и има много по-голям опит срещу сериозни опоненти. "Готов съм да започна боя още на кантара."

Борислав Занков  Хулигана

Борислав Иванов все още не е приел предизвикателството. Той се превърна в цел и на други боксьори през годината. Подобни закани отправи Иво Кръстев – Дивака, който беше нокаутиран още в първия рунд на галавечерта в Горна Оряховица.

"Това са двамата най-добри български боксьори в суперсредна категория (76,2 кг) – потвърди мениджърът Васко Алексеев. "Заслужават да се бият за националната титла. Президентът на Българския професионален боксов съюз Никола Николов прави всичко възможно, за да има повече подобни атрактивни битки. Видяхте колко зрелищен беше сблъсъкът между Йосиф Панов – Пепелянката и Стилиян Костов – Убиеца. Дори Николета Лозанова се уплаши от зверските размени на ринга."

Видео от двубоя между Пепелянката и Убиеца можете да видите над текста!