Тази вечер от 20:15 часа феновете на бокса ще имат възможността да гледат премиерно в ефира на DIEMA SPORT 2 филма „Духът на бащите – Пулев срещу Фюри“.

Лентата подготвена от промоутърската компания на Ивайло Гоцев - Epic Sports & Entertainment, като представя ексклузивни кадри от подготвителните лагери на двамата боксьори преди сблъсъка помежду им на 27 октомври. Любителите на бойния спорт ще могат да видят какви прийоми е използвал най-добрият български боец Кубрат Пулев преди битката му с Фюри, както и как се е нахсъвал за двубоя в „Арена Армеец“.

Пулев по традиция се подготвяше в Берлин (Германия), докато неговият опонент бе в Болтън (Англия).

Победителят от мача между Пулев и Фюри ще се превърне в претендент за колана на Антъни Джошуа и така се разкриват перспективи за евентуален сблъсък с британския боксьор.

В случай, че пропуснете премиерата на филма „Духът на бащите – Пулев срещу Фюри“, може да наблюдавате повторенията в понеделник (22 октомври) от 21:00 часа по DIEMA SPORT 2 и в сряда (24 октомври) от 13:30 часа. Половин час по-рано е официалната пресконференция на двамата бойци преди сблъсъка, която също ще може да гледате в eфира на същия канал.

Всичко около събитието, както и самия мач на 27 октомври, ще може да следите по DIEMA SPORT 2 и на платформата PLAY DIEMA XTRA. Всички новини може да следите в специалната секция на Gong.bg.