Шампионът на Ultimate Fighting Championship в лека категория Конър Макгрегър не е споделил много за бъдещите си планове, откакто загуби боксовата си супербитка с Флойд Мейуедър-младши през август. Сега обаче, след като са изминали няколко месеца от тази среща, Макгрегър заяви какво би го накарало да се върне обратно в клетката на UFC.

Говорейки пред репортери след премиерата на документалния му филм "Notorious" в сряда вечер в Дъблин, ден след като той заяви, че следващата му битка трябва да е срещу временния шампион на UFC в дивизията Тони Фъргюсън, ирландецът отново каза, че запазва възможностите си както за битка в клетката, така и за боксова среща на ринга.

„Ще видим. В момента сме в процес на преговори. Има няколко опоненти в различни спортове, които коментираме в момента. Има и шанс за нова боксова среща", заяви Макгрегър.

Макгрегър заяви няколко пъти през последните години, че в крайна сметка иска дял от собствеността на UFC. Неговата компания "McGregor Promotions" беше включена като един от промотиращите партньори за битката му с Мейуедър.

Сега, шампионът заяви, че след като спечели толкова много пари от супербитката с Мейуедър (около 75 милиона долара), той няма да се върне просто като поредния боец в списъка.

"В момента преговаряме за договора. Трябва доста да ме съблазнят, защото идвам от битка за милиони долари. Искам равнопоставеност. Искам да бъда истински партньор. Трябва да ме примамят. Искам да бъда както промоутър, така и боец, за да се завърна", заяви Макгрегър.