Феновете на бокса по цял свят тръпнат в очакване да има мач между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Победителят от него би обединил всички световни титли, но изглежда подобна битка няма да има. И причината е в поредния скандал между щабовете на двамата велики боксьори. 

Промоутърът на британеца Еди Хърн разпали нова война, като обяви американеца за "промит мозък" и разкри, че той и щабът му са отхвърлили сделка за мач, при която е щял да получи феноменалните 95 млн. долара.

Това, което обаче Хърн премълчава, е, че е предложил парите да бъдат разпределени 55:45 в полза на клиента му, който търси начин да пробие на американския пазар, а това може да стане само с мегамач като този с Уайлдър. И постоянните откази от щаба на Бронзовия бомбардировач изнервят лагера на Джошуа. 

"Ситуацията вече става наистина объркваща. Просто съм разочарован. Единственото важно е, че хората виждат как стоят нещата. Виждат, че Уайлдър се интересува само от парите. Най-жалкото е, че Дионтей не стои зад това, той е промит мозък и му казват какво да прави. Той не е шеф на щаба си, щабът му го ръководи", заяви Хърн. 

Интересите на Дионтей Уайлдър се движат от треньора му Джей Дийс, промоутъра Лу ДиБела, музикалния могул Ал Хеймън и Шели Финкъл. Еди Хърн има личен конфликт с всеки един от тях и това намалява драстично шансовете някога да видим двубой между двамата смятани за най-силни боксьори в тежка категория.