Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Хюи Фюри в "Арена Армеец". Най-добрият български боксьор сред професионалистите се изправя в двубой на 27 октомври срещу шампиона на Великобритания.

"В Берлин съм на подготовка, тя вече премина, не беше леко, но премина с настроение и майтапи, подготовката с повече настроение и смях, е доста по-лесно", коментира Кубрат Пулев в интервю за Спортно шоу Гонг в ефира на Дарик радио.

"Здрав съм, чувствам се силен, бърз, опитен и да мачкам, чаках много време за този мач и сега е факт, надявам се да се получи зрелищен двубой", добави той.

"Това е бокс, не е футбол, боксът е по-тежък спорт, при най-добрите условия може да направиш два-три мача, двама съперника се отказаха, поддържах тонус, тренирах не на пълни обороти преди да се изясни срещу кой ще се боксирам. Фюри е сериозен опонент, подготвя се усилено в топ 10 е, млад и мотивиран за победа, като погледнем историята, той е доста смел, той е готов и след един-два дни ще е в България", добави Кубрат Пулев.

"Не съм му следил движението, имат приятели в България, нека идват повече хора в България, да видят каква хубава държава имаме. Надявам се, да победя, все пак е бокс, нищо не се знае, ще дам необходимото от себе си да победя, Господ решава", коментира още Кубрат Пулев.

"При успех следващия мач ще е срещу Антъни Джошуа, това е топа, ако победя, това би трябвало да се случи, да сме живи и здрави. Уникално ще е да се боксирам срещу Джошуа, обичам да ме подценяват, ако ме подцени, смятам, че ще изглеждам перфектно. При първата ни среща, той беше убеден в това, което казва, имаше самочувствие, което няма лошо. Кличко беше притеснен на пресконференцията, а Фюри беше спокоен. Баща му направи Фюри световен шампион, победиха Кличко", 

"Със Зауерланд пътищата ни се разделиха, те мислеха повече за пари, а аз за спорт. Дадохме им 150 000 долара, за да се разделим. Не ги копая парите отнякъде, работя с една американска фирма, партньори сме трима души", каза още Пулев за раздялата със Зауерланд.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMAXTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври