Точно когато изглеждаше, че враждата между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър е в миналото, нещата отново се разгорещиха. През уикенда Мейуедър всъщност направи няколко положителни коментара за Макгрегър и дори покани ирландската звезда да дойде да тренира в боксовия му клуб в Лас Вегас, преди да се изправи срещу Хабиб Нурмагомедов в двубой за титлата в лека категория на UFC в началото на октомври.

"Не мога да дам прогноза за предстоящата среща, защото никога не съм гледал битка на човека, който ще се изправи срещу Конър Макгрегър. От това, което знам за него, е, че е дяволски добър в партер и борбата му е много силна."

"Феновете, разбира се, искат да видят срещата да се проведе в стойка. Конър е силен опонент, той не се страхува от никого и няма да отстъпи, той е воин. Знам, че UFC имат собствена зала за тренировка, но бих искал Макгрегър да се подготвя в моя клуб в Лас Вегас", заяви Мейуедър.

И когато изглеждаше, че Мейуедър е готов да "зарови томахавката", Макгрегър не прие подадената ръка. Той отказа офертата чрез публикация в Туитър с доста остър език.

 

 

"Майната им на Мейуедърите, с изключение на Старши и Роджър. Тук няма мир, момче", заяви Макгрегър.

Мейуедър, разбира се, не се забави с отговора. Както сигурно очаквате, той не остана никак доволен от факта, че предложението му беше отхвърлено.

 

Easiest 9 figures I ever made! All work is what? #mayweatherpromotions #TMT #TBE

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

"Най-лесните 9 цифри, които някога съм правил. Що за работа е това?", отвърна Мейуедър. Изглежда, че враждата между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър е далеч от това да бъде забравена.