Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е в усилена подготовка за първия си мач от година и половина насам. Той ще се проведе в края на октомври в зала "Арена Армеец" и ще е срещу британеца Хюи Фюри. Но дори и в трескавата подготовка трябва да има моменти за релакс. 

Точно в един от тях Кобрата реши да посети боксовата галавечер в Берлин. Той беше сред публиката, докато в битките на ринга имаше доста интересни имена. Но най-интересното е, че голяма част от бяха съотборници на българина, докато все още се състезаваше за отбора на Зауерланд. А сега общото му с тях е... че нямат общо с този промоутър. 

На ринга в две различни битки бяха Тайрън Цойге и Джак Кулкай, с които Кубрат дълги години беше съотборник. Сега, подобно на него, и те са с различни отбори. Българинът беше на трибуните в компанията на бившия спортен директор на Зауерланд Хаген Дьоринг, както и с бившето пресаташе на отбора Хайко Малвиц. 

Не на последно място, един от конферансиетата, а после и коментатор на битките, беше наставникът на Пулев - ветеранът в треньорската професия Ули Вегнер, който също прекрати отношенията си със Зауерланд наскоро. Именитият специалист помага на българина в подготовката за мача с Фюри.