Противникът на Кубрат Пулев в боксовата галавечер в „Арена Армеец” – Хюи Фюри ще излезе на ринга в събота под звуците на основната тема от филма „Смело сърце”.

Не изпускайте нито миг от грандиозното шоу на 27 октомври благодарение на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Залогът в мача от тежка категория е изключително висок, тъй като победителят от него ще получи шанс да се бие срещу звездата Антъни Джошуа през 2019 година

Пред британския „Мирър” Фюри обясни защо се е спрял на музикални мотиви от добре известната филмова лента с Мел Гибсън от 1995 година. „В крайна сметка битката си е битка. Винаги съм казвал, че съм готов да се изправя срещу всеки, във всяка точка на света. За мен няма разлика”, каза 24-годишният британец.

„Пулев може и да го счита за предимство, но напрежението е върху него. Нямам никакъв проблем да се изправя срещу него в неговата родина. Колкото повече се приближаваме до мача, толкова повече с нетърпение да изляза на музиката от „Смело сърце” и да чуя рева на тълпата.”

„Пулев е труден противник, но аз не съм се чувствал по-добре преди мач в цялата си досегашна кариера. Говоря и физически, и психически. Готов съм да изляза и да победя”, коментира Фюри.