Съперникът на Кубрат Пулев в предстоящия голям мач в „Арена Армеец” Хюи Фюри разкри защо не се притеснява от факта, че сблъсъкът ще е на българска земя.

Освен, че се закани да бие Кубрат в „задния му двор”, Фюри заяви: „Не се притеснявам къде ще е двубоят. Това е просто мач. Бил съм в България още, когато бях на 14. Бяхме на тренировки там с баща ми. Имаме близки приятели там.”  

Хюи Фюри сподели, че се чувства отлично след като се е преборил с болестта, която дори заплаши кариерата му. Фюри дълго време бе тормозен от тежка форма на акне конглобата.

„Никога не съм се чувствал по-добре. Отне ми време да се преборя. Отървах се от болестта и вече се чувствам в пълни сили. Това бе вирус, отровил цялото ми тяло. Бях болен през цялото време”, коментира Хюи Фюри.

Хюи Фюри

източник: LAP.bg

Как тежко акне едва не прекрати кариерата на братовчеда на Фюри

Съперникът на Кобрата идва на бг-почва в събота

Фюри: Всички треперят, но аз ще победя Пулев на негов терен

Хюи Фюри

източник: LAP.bg

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври