Съперникът на Кубрат Пулев в галавечерта Хюи Фюри разкри подробности от своята кариера и очакванията си за сблъсъка с Кобрата.

„Въобще не ме е страх. Аз съм млад и пълен с потенциал. Кубрат Пулев е един от моите съперници. След него ще ме очаква Антъни Джошуа. Аз съм тук, пълен с енергия. Идвал съм в България преди 14 години тук. Може да имам повече фенове дори от Кубрат Пулев тук“

“Имаме приятели в България и дойдох по семейна линия. Поветкин е много добър боксьор и не се знае кой ще победи в мача с Антъни Джошуа.“

„Аз се боксирам откакто се помня, от дете. Първият ми двубой беше на 11-годишна възраст Жертвам много за бокса. Баща ми каза – никакви приятелки, никакви развлечения. Мисля, че един ден мечтата ми ще се сбъдне. Реших да се занимавам професионално с бокс на 18-годишна възраст. Бях спечелил златен медал в Армения и оттогава се занимавам професионално. Бил съм в националния отбор на Англия. Печелил съм всички аматьорски състезания в Англия. Бил съм световен щампион при аматьорите“, сподели Фюри.

„За мен е удоволствие, че съм в България. Тук са ме посрещали винаги много топло. Дошъл съм да победя. За да съм най-добър, трябва да се бия с най-добрите. Кубрат Пулев е един от най-добрите. Мисля, че през октомври ще победя Пулев. Аз тренирам усърдно и ще ви покажа през октомври, че не всичко опира до опита“, добави съперникът на Кобрата.