Следващият съперник на Антъни Джошуа Джарел Милър определи шампиона в тежка категория като "алчен за пари и привилегирован разглезен пикльо". Според "Голямото бебе", битката между двамата на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" ще бъде "грубо събуждане" за непобедения британец. В първия си двубой в САЩ Джошуа ще защитава титлите си срещу Милър, който също е непобеден на профи ринга.

"Той е привилегирован разглезен пикльо, а аз съм от мръсотията на улицата, роден съм затова", сподели Милър пред "Telegraph". "Всичко, което имам, съм си го заслужил. Нищо не ми е било дадено, както бе за него на Олимпиадата. Както казах и преди, той се бие с различно животно. Аз съм 136-килограмова злобна и мощна мащина за бой. Това е Голямото бебе срещу "прашките" Джошуа. Ще му обърна гащите, когато изляза срещу него."

"Той определено ме подценява, защото не бях първият му избор за съперник. Той не искаше да се бие с мен, но телевизията и Еди Хърн го осъществиха. Той бе шокиран. Никога не е бил с някого като мен. Трудно се намират спаринг партньори като мен. 136-килограмов човек, който използва тялото си и отправя възможно най-много удари като мен. Ще бъде невъзможно. Когато дойде 1 юни, ще е грубо събуждане."

"Едно нещо за Ей Джей е, че той е алчен човек. Винаги мисли първо за парите и не иска да ги споделя. Въпреки че Дилиан Уайт искаше 5 милиона паунда, той каза, че може да вземе 4. Но когато Дилиан Уайт каза, че ако стане шампион, ще взема 60-40, Ей Джей каза не, дори и да загуби, пак ще вземе 60-40. Това е невероятно. Това се случва. Тези хора трябва да бъдат свалени от пиадестала им."

"Моята сделка е малко по-различна от тази, която Дилиан Уайт получаваше. Не е на 100% най-доброто, но е по-добро от това, което Дилиан Уайт получаваше. Моите мениджъри познават играта. Аз съм непобеден и имам американската територия, което исках, така че получавам повече за международното шоу."