Все повече се вдига мъглата върху следващия съперник на хегемона в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа. Огромна е вероятността той да се изправи срещу Джарел Милър, като за тази вероятност разкри самият американец. 

Той призна, че е получил оферта от промоутърската компания на британеца за среща между двамата на 1 юни в САЩ. Тя ще стане факт, само ако щабът на AJ не успее да убеди Дилиан Уайт за битка на 13 април на "Уембли", каквито са първоначалните планове на световния шампион в три от четирите версии. 

"Ако трябва да съм честен, вече получих оферта от Джошуа. Щабът му иска да има мач с мен на 1 юни, но това ще стане факт при отрицателен отговор на Дилиан Уайт за 13 април. Но ми споделиха още, че ако не се бавя с отговора си и потвърдя датата, ще прескочат Уайт и ще организираме директно схватката. Един вид, Дилиан ми предоставя шанса да се бия с Джошуа, защото иска определени пари за среща с него."

"От финансово естество, офертата на щаба на Джошуа не беше лоша. Но моята основна цел е просто да изляза, да го ударя по главата и да го строполя на ринга. Ще им стъжня живота, искам да докажа, че аз съм шампионът. Първо мисля, за наследтсвото, което ще оставя на ринга и парите сами ще дойдат", заяви Милър, който е известен още като Голямото бебе.