Една от големите звезди в тежка категория Тайсън Фюри определи своите големи конкуренти на ринга Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър като "безполезни" и дори реши да им предложи работа в неговия екип.

В момента именно тримата са най-големите имена в тежка дивизия като Джошуа и Уайлдър държат всички пояси, а бившият шампион Фюри напомни за себе си с мача срещу Уайлдър, завършил с равенство.

Към момента обаче реванш между двамата няма да има, както и мач на някой от тях с Джошуа. Всеки от тримата вече има уреден следващ сблъсък. Уайлдър ще защитава титлата си в WBC срещу Доминик Бризийл, Джошуа ще се изправи срещу Джарел Милър, а Фюри ще се боксира в Лас Вегас срещу сравнително безизвестния германец Том Шварц.

Заканите между тримата обаче продължават с пълна сила. Според Фюри другите двама могат да му "носят обувките и чантите" и да "събират кучешките л**на".

"Дионтей е никой, нека си го кажем. Той беше никой преди да се бие с мен, загуби от мен, все още е никой. Нямам интерес да говоря за този скитник. Голям безполезник, това е той. (Джошуа) е дори по-голям безполезник. Мога да ви кажа какво мога да направя с тях двамата, мога да им дам работа да ми носят обувките и чантите."

"Така че когато много скоро ги разкрият, когато се бият помежду си и когато загубят и кариерите им са приключили, могат да дойдат при "Циганския крал" и ще ги назнача."

"Защото нека си го кажем, те не са от най-умните на света. Така че ще им дам работа, когато са похарчили всичките си пари, защото това предстои. Когато са разорени, ще ви назнача, момчета, не се притеснявайте. Ще ви взема, може да почиствате колата. Да ми носите чантите, да чистите басейна ми, да храните животните и да събирате кучешките л**на. Защото само затова ще сте добри рано или късно."