Хюи Фюри изглежда все по-надъхан за предстоящия следващата събота супер сблъсък в София срещу Кубрат Пулев.

Ден преди да пристигне в родината ни, Фюри сподели пред BBC, че е преминал през много сериозен подготвителен лагер, в който се е чувствал като "в затвор".

"Може би не съм виждал половината си семейство по време на този лагер. Беше като да си в затвор - далеч от нещата, изключен телефон и социални медии", споделя британецът, който има само една загуба в кариерата си.

"Лагерът бе като изтезание. Работих много здраво. Хората не виждат какво се случва зад сцената, дисциплината и концентрацията, които вкарваш в тази игра."

Фюри разкри, че се е боксирал в България по време на аматьорската си кариера, а сега се чувства подготвен да излезе срещу Кобрата в родния му град.

И въпреки тежкото предизвикателство, Фюри гледа и към евентуалния сблъсък с Антъни Джошуа, който ще си осигури при успех над Кубрат. "Това е мачът, който искам. Бих го срещнал възможно най-скоро."

"Трябва да приемаш загубите и да си извличащ поуките занапред в живота. Вярно е, че което не те убива, те прави по-силен и това се случи с мен. На един мач съм от това да бъда, където искам да бъда и това, което искам в живота."


Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври