Британският боксьор Хюи Фюри не спира да демонстрира самочувствие в навечерието на битката с Кубрат Пулев на 27 октомври в зала "Арена Армеец". Победителят от този мач ще се бие за световната титла във версия IBF, като най-вероятно това ще е срещу абсолютния доминант в тежка категория Антъни Джошуа. 

"Ако можеш да се биеш, трябва да го сториш, независимо от условията, независимо от мястото, независимо от съперника. Винаги съм вярвал, че ако искаш да си най-добрият, трябва да биеш най-добрите. Срещу Пулев ми предстои просто един мач."

"Моята цел си остава световната титла и искам да спечеля тези колани! За това тренирам толкова усилено. Само трябва да мина през Пулев и съм там - в битката за колана! Антъни Джошуа и победата над него е моята голяма цел. Вярвам в себе си", заяви Фюри и обеща зрелище на феновете в София. 

"Видяхте как аз се бих с Джоузеф Паркър, как го стори и Джошуа. Не мисля, че имаше голяма разлика. Макар да загубих, аз вярвам, че това се случи с цел. Научих много неща и вярвам, че съм на правия път. После взех лесни победи. Затова в следващия ми мач ще ме видите променен, всичко ще е зрелище и фойерверки. Красота за окото", заяви Фюри пред Sky Sports.