След като вече прекара повече от три дни в България, Хюи Фюри сподели, че се чувства много добре в нашата страна и се радва на приятелското отношение на хората.

Британският шампион е наясно, че въпреки това, феновете в събота ще подкрепят съперника му Кубрат Пулев, но това не го притеснява.

"Откакто пристигнахме тук в събота получаваме много топло и приятелско посрещане от хората в София. Те истински се вълнуват от мача в събота. Знам, че мнозинството от феновете тук ще подкрепят Пулев, но това не ме интересува. Просто ще правя моите неща и ще им покажа какъв съм."

Доволна от първите си дни в България е и Савана Маршал. Бившата световна шампионка в аматьорския бокс ще се бие в един от подгряващите двубои в "Арена Армеец". "България е красиво място. Бих искала да изляза и да видя малко повече, но не мога да приемам нищо за гарантирано, концентрацията ми е на 100% върху това да сваля на ринга Янина Ороско в събота вечер."


Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври