Вижте шампионите в ММА и граплинг Даниел Илиев и Ангел Караиванов, както и тренировка на футболиста Даниел Златков, който реши да смени попрището и от футболния терен да се ориентира към ринга.

"Боят чука на вратата, дето се вика, фен съм на Левски. Окото ми е синьо, тъй като е част от подготовката, случват се такива неща. Малко бях поел по кривия път, имам регистрации в полицията за телесни повреди, бях по-буен като млад. Спортът допринесе за промяната ми, станах по-улегнал, по-дисциплиниран. Като малък не съм ходил състезания, помагах вкъщи, израснал съм с майка ми, помагах. Животът е най-големият учител, като те е натиснал живота и ги изгражда като характер", коментира шампионът в ММА и кикбокс Даниел Илиев.

"За мнозина това е сериозна изненада, във футбола имам над 200 мача и над 10 години кариера във футбола, жена ми ме подкрепи, иначе всички други мои близки бяха против", коментира Даниел Златков.

"Граплингът е голяма част от ММА, треньор съм и по борба, завършил съм НСА, имал съм и травми. Никога не съм използвал уменията си на улицата, забранил съм си да се сбия на улицата, ако се случи нещо такова го използвам да неутрализирам съперника, а не да го пребия и да влезе в болница за 1 месец", каза световният шампион по граплинг Ангел Караиванов.