Еди Хърн назова четирима потенциални съперници за своето звездно момче Антъни Джошуа през април, а две от тях са доста изненадващи. Сред тях обаче не попада името на Кубрат Пулев.

От известно време е ясно, че най-вероятният двубой на Джошуа на "Уембли" ще бъде срещу Дионтей Уайлдър или Дилиан Уайт. Желанието за обединителен мач с Уайлдър е голямо, но зависи от преговорите, а и от мача на Уайлдър с Тайсън Фюри на 1 декември.

По-сигурният вариант изглежда нов двубой с Дилиан Уайт, който също има тежък съперник преди това в лицето на Дерек Чисора.

Другите двама, споменати от Хърн, са Андре Уорд и Владимир Кличко. Там шансовете са много по-малки, но промоутърът не ги изключва. Уорд се оттегли от бокса след загубата от Сергей Ковальов, а Кличко наскоро загатна, че не е невъзможно да се завърне на ринга.

"Хората говорят за Андре Уорд, Владимир Кличко, кой знае какво може да се случи? Но не може да се ограничиш да кажеш, че "всички яйца са в една кошница за Дионтей Уайлдър или Дилиан Уайт", защото той има много труден мач с Дерек Чисора. Чисора и Хей си мислят 'ще бием Дилиан Уайт и самите ние ще се срещне с Ей Джей", сподели Хърн.

"Бернд Бьонте каза 'Не е Владимир Кличко' и Владимир каза 'Чакайте, не говорете с мен, аз ще говоря със себе си'. Завръщане през април, Владимир Кличко срещу Джошуа, кой знае? Това би било колко? Две години след техния първи епичен мач. Един от най-добрите двубои в тежка категория за всички времена. Ще видим."