Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри.

Трио, притежаващо много мощ и бойни умения, в което е много трудно някой да изпъкне над останалите. Това обаче не попречи на един от най-великите боксьори за всички времена да направи своя избор.

Незабравимият Майк Тайсън е завладявал света на бокса и определено е запознат с качествата, необходими за изкачване на планината.

"В момента Антъни Джошуа изглежда най-добрият измежду тях. Той е по-силният, по-едрия и по-комплексния, що се отнася до боксовите умения. Мисля, че той е най-добрият боксьор в момента", заяви Тайсън.

Независимо, че още няма официално потвърждение, Фюри и Уайлдър заявиха, че ще се изправят един срещу друг по-късно през годината в колосална супербитка, която със сигурност ще накара феновете на бокса да настръхнат.

Победителят от този двубой най-вероятно ще стане и следващия опонент на британската суперзвезда Антъни Джошуа, който пък към момента се подготвя за своята защита на титлите срещу руснака Александър Поветкин.

Битката Джошуа – Поветкин пряко по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA

Със стадион "Уембли", който е резервиран от Еди Хърн за април 2019-та година, мачът, който ще се проведе там, най-вероятно ще короняса новия безспорен шампион в тежка категория.

Кой ще бъде това е известно само на боговете на бокса - вероятно и на Майк Тайсън.