Целият боксов свят е вперил погледи в битката следващата неделя между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. В нея американецът залага титлата си в WBC, а той е смятан за на практика единственият човек в тежка категория, който може да оспорва хегемонията на Антъни Джошуа. 

Очаква се победителят от този мач да се бие именно с британеца за обединението на всички световни титли в професионалния бокс. И затова мнението на AJ за предстоящия грандиозен сблъсък е изключително интересно. Но по всичко изглежда, че той дори няма да го гледа. 

Мачът е в неделя сутрин европейско време. Той ще стартира около 6:30-7:00 часа българско време, което автоматично го връща с още два часа назад за Великобритания. И вместо да си причини безсънна нощ да гледа бъдещия си съперник, който и да е той, Джошуа предпочита да го проспи. 

"Този мач е твърде рано сутринта за мен, така че вероятно ще го проспя. Имам нужда Уайлдър да победи. Защото ако го направи Фюри, после ще има реванш, а това ще обърка доста и моите планове. Затова искам Уайлдър да бие. И после го чакам", заяви Джошуа.