Ще го нокаутирам без проблеми. Това обеща световният шампион в тежка категория на IBF, WBA и WBO Антъни Джошуа на своя съперник Джарел Милър преди двубоя между двамата на 1 юни в зала ,,Медисън Скуер Гардън“ в Ню Йорк. Шампион и претендент излязоха един срещу друг на пресконференция в Лондон, като този път ситуацията не ескалира, подобно на случилото се в Ню Йорк миналата седмица. ,,Планът е да го спра в седем рунда“, сподели Милър.

Джошуа не му остана длъжен и му отговори: ,,Той говори за седем рунда? Погледнете лицето му – ще го реконструирам наред с тялото му. Остават ми още 10 години на ринга. Това е всичко, което знам и умея. Не мога да играя футбол, ръгби, американски футбол или баскетбол. Умея да нокаутирам хора. Ще изтръгна всяка една част от духа му. Ще си свърша работата. Аз съм добър боксьор, който удря тежко. Побеждавал съм най-добрите в тежка категория. Аз ще бъда хирургът, който ще му оперира лицето“, показа самочувствие британецът.

,,Ще го нокаутирам без проблеми. Това трябва да се случи, за да се представя на света при официалния ми дебют в САЩ. Той умее да говори, аз си върша работата на ринга“, добави Джошуа. ,,Той няма брадичка“, отвърна непобеденият Милър. ,,Феновете не могат да се бият за него. Той вече не е популярен“, каза американецът.

Запитан относно физическата конфронтация между двамата, Джошуа сподели: Беше страхотно ,за такива моменти живея. Той е просто поредният съперник, един добър спаринг партньор. Няма да се бия срещу неговия екип. Няма да говорим на ринга. Това е битка, в която ще спечели по-подготвеният и по-интелигентният от двамата“, завърши Ей Джей. /БГНЕС