Британският промоутър Еди Хърн, който представлява интересите на шампиона на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) заяви, че неговият клиент със сигурност иска да проведе обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО), но в същото време няма намерение да си губи времето с безкрайни преговори.

"Джошуа иска да се изправи срещу Уайлдър, но и не се интересува от хора, които биха му загубили времето. Ние направихме договор според техните условия, но отново не получихме никакъв отговор", заяви Хърн.

"Ако не им харесват условията, които първоначално те самите поискаха, нека да поговорим и да изгладим различията. Те обаче дори не искат да преговарят. В момента екипа на Уайлдър се интересува от двубой с Фюри, но се съмнявам, че тази среща ще се състои", добави промоутърът.

"Искаме да се бием с Уайлдър на 13 април на "Уембли", но когато те не искат да преговарят, а и не желаят да се срещнат с вас, как е възможно да се организира тази среща? Времето изтича и към момента Джошуа е съсредоточен единствено върху срещата си с Александър Поветкин. Не мисля, че в момента въобще се интересува от това, което се случва около него, защото знае какъв е залогът", завърши Хърн.

Хърн наскоро заяви, че Дилиън Уайт е фаворит за двубой с Джошуа на 13 април в Лондон. Преди всичко, обаче, Джошуа ще трябва да се справи със задължителния претендент Александър Поветкин на 22-ри септември.