Само месец преди официалната дата на следващия си бой, българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев знае името на съперника си. Това е румънецът Богдан Дину, като договорът беше официално подписан от промоутърите на двамата боксьори. 

Първоначално излезе информация, че мениджърите на Дину са отказали битката с Пулев заради пари. Но днес импресариото на румънеца Грег Коен разкри пред ESPN, че просто е имало някакво недоразумение и всъщност двете страни са се разбрали да има битка на 23 март. Tя ще се проведе в Коста Меса, Калифорния в зала "The Hangar". 

"Имаше някакво недоразумение след разговора с останалата част от агентите на Дину. Те всъщност са искали да има мач, а сме разбрали обратното. Грешка в превода. Пишехме си съобщения и от там е дошло всичко. Когато се чухме по телефона, всичко се избистри веднага."

"Обадихме се на агенцията на Пулев и подписахме договор. Сега Богдан няма търпение да дойде в САЩ и да се срещне с българина. Ако го победи, той ще тръгне по свой собствен голям път в професионалния бокс. Двамата се познават много добре, имат сходен стил и габарити и Дину е уверен в успеха", заяви Грег Коен.