Дилиън Уайт предизвика новия мениджър на Дерек Чисора Дейвид Хей към двубой между двамата. Бившият световен шампион прекрати своята кариера след като загуби за втори път от Тони Белю през май и в момента е мениджър на 34-годишния британец.

Реваншът между Уайт и Чисора официално стана факт и ще се състои на 22 декември в зала ,,O2” в Лондон. Двамата боксьори се биха преди две години, когато победата бе за Уайт, който спечели по точки.

„Възможността е пред него, ако иска, след като победя Чисора“, сподели Уайт за Sky Sports.

„Той може да се бие още веднъж. Ще го смачкам“, закани се британецът.

Чисора по-рано разкри как се е опитвал да достигне до Уайт чрез лични съобщения в социалните мрежи, но по-младият от двамата англичани заяви, че съперникът му просто е искал да го изнерви още повече.

„Дерек Чисора, той винаги се гордее с това, че стряска опонентите си и е непредсказуем, но всеки път когато се опитва, това по никакъв начин не ми се отразява. Казах му, че не искам да разговаряме чрез лични съобщения, защото той е известен с това, че прави скрийншот на тези съобщения и ги разпространява на други хора. Той е доносник, а вие знаете какво става с доносниците“, сподели заплашително Уайт.

Той и Чисора се изправят един срещу друг на 22 декември в Лондон, като до момента Уайт има една загуба в кариерата от Антъни Джошуа през декември 2015, докато Чисора има осем поражения, едно от които от Кубрат Пулев през май 2016 година. /БГНЕС