ММА боец, който направи своя дебют при аматьорите, успя да отбележи един от най-нестандартните нокаути, които някога сте виждали.

Някои бойци в света на смесените бойни изкуства достигат своя спортен връх в средата на своите кариери, когато вече са достигнали до битка за титлата в дадена категория. 
Други пък имат незавидна кариера и избухват в по-късните си години, но за един човек, който направи своя дебют при аматьорите в "Shock N Awe 26" във Великобритания, неговият връх вероятно е достигнат в неговата първа битка.

Британецът Оли Флинт направи своя дебют тази седмица, след като се изправи срещу Аарън Грей в това, което трябваше да бъде добра възможност да усети напрежението в клетката, но това, което се случи, просто беше зашеметяващо, буквално и преносно.

Щом имате смелост да пласирате капоейра ритник в главата (превъртане с ритник), вие заслужавате аплодисменти, независимо дали това е вашата първа, пета или петдесета битка. 

Оли Флинт го направи в своята първа битка и не се учудвайте, ако видите това зашеметяващо изпълнение в класациите за най-добрите нокаути за 2017-та година.