Страстите се нажежиха, когато Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) се появи в Ню Йорк, за да обяви официално следващата си защита на титлата срещу руснака Александър Поветкин (34-1, 24 КО), която ще се състои на 22-ри септември в Лондон, Англия.

Причина за покачването на адреналина обаче не бе Поветкин, а друг претендент в тежка категория - Джарел Милър. Американецът и Джошуа влязоха в разгорещена размяна на реплики, докато не се наложи да бъдат принудително разделени.

Милър атакува вербално Джошуа на няколко пъти, докато световния шампион на WBA, IBF, IBO и WBO не избухна.

"На кой си мислиш, че говориш. Затваряй си устата и слез от сцената, малка ку*ко такава. Ще те фрасна, имай малко уважение", заяви Джошуа видимо ядосан.

Двамата продължиха да се обиждат взаимно, докато опитния промоутър Еди Хърн не беше принуден да се намеси и да ги раздели. В последствие Хърн заглади ситуацията, промотирайки няколко други събития на компанията.

Промоутъра заяви, че срещата между Джошуа и Поветкин ще бъде последвана от събитие на 6-ти октомври в Чикаго с участието на Джеси Варгас (28-2-1, 10 KO) и шампионката при жените Кейти Тейлър (9-0, 4 KO), а след ще последва и събитие на 20-ти октомври в Лас Вегас, за което все още няма обявени участници.