Легендата в промоутърския бизнес отвъд Океана Боб Аръм избухна срещу репортерката Джени Суши и маститата ѝ адвокатка Глория Олред. Този тандем реши да захапе и гуруто в света на бокса и да изкара лесни пари и от него за сексуален тормоз. 

В началото на месеца двете обявиха, че ще сезират Атлетическата комисия на щата Калифорния заради изказването на Аръм в средата на юни, че казусът на Суши и целувката по устата ѝ от страна на Кубрат Пулев няма общо със сексуалния тормоз. 

Репортерката и адвокатката ѝ, която е водила хиляди дела срещу известни личности за сексуални посегателства, обявиха, че ще искат промоутърът да остане без лиценз за организиране на мачове заради тези негови думи. И дори отправиха искането си към въпросната комисия, която вече спря правата на Кобрата за целувката през месец март. 

Но Аръм изобщо не им остана длъжен. Той обяви, че е защитен от Конституцията на Съединените американски щати и двете не могат да му причинят нищо, колкото и да им се иска. Ето и какво сподели Аръм по темата: 

"Както ви казах по-рано, исках да отида на пресконференцията на Джени Суши и Глория Олред, но ме изритаха и не ми дадоха достъп. Но Глория Олред, която е адвокат на споменатата дама, явно забравя, че в Съединените щати ние все още можем да се позоваваме на Първата поправка."

"А според Първата поправка аз имам свещеното право на свобода на словото. Така че моите коментари и мнения със сигурност не подлежат на законова санкция и са предпазени от Конституцията на великите Съединени американски щати."

"И така се стигна до моето изритване от пресконференцията, което само показва отчаянието, което е обзело лагера на въпросната дама и юридическия ѝ щаб", сподели Боб Аръм в последното си телевизионно интервю отвъд Океана.