При засилен фенски интерес се проведе откритата тренировка на Кубрат Пулев и Хюи Фюри преди мача им в събота, 27 октомври. Победителят ще се превърне в претендент за титлите на Антъни Джошуа.

Кратко занимание направи и Тервел Пулев, който също ще се излезе на ринга в „Арена Армеец“ в събота. Той ще се боксира за европейската титла срещу Леонардо Бруцезе.

Тренировката се проведе в един от големите столични търговски центрове, където бе изграден ринг на приземния етаж. Стотици фенове бяха изпълнили пространството и с интерес проследиха случващото се. (Някои от най-добрите кадри може да видите в прикачената галерия.)

Гала вечерта в събота започва в 20:00 часа и включва седем двубоя. Половин час по-рано стартира студийната програма на DIEMA SPORT 2, където ще може да проследите цялото зрелище. Онлайн всичко ще бъде излъчено на платформата PLAY DIEMA XTRA.

Иначе в сряда, 24 октомври, е официалната пресконференция на двамата бойци. Тя е с начален час 13:00 и отново ще бъде предавана по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Още новини: 

Кобрата: Бия се за България и затова трябва да победя

Фюри: Благодаря за топлото посрещане