Това беше една незабравима година за Конър Макгрегър. Ирландската суперзвезда в света на смесените бойни изкуства беше един от главните герои в едно от спортните събития на годината. В края на август той се изправи в мултимилионна боксова среща с легендата Флойд Мейуедър-младши в Лас Вегас.

И макар че загуби с технически нокаут в 10-ия рунд, през онази вечер Макгрегър си тръгна с около 100 милиона долара по-богат.

Всичко това най-вероятно е спомогнало за дори още по-весела Коледа в семейството на Макгрегър и 29-годишният атлет сподели спечелените средства с най-близките си хора в Дъблин, Ирландия при завръщането в родината си.

Той публикува няколко снимки в официалния си профил в Instagram, като взе Конър Макгрегър-младши и семейството си, за да излязат и да се насладят заедно на празничното веселие.

Макгрегър заleoe майка си на вечеря, наслаждавайки се на храната в луксозен ресторант, а също така заведе сестра си Ерин на шопинг.

И докато края на 2017-та година наближава, Макгрегър вече е хвърлил поглед на Мейуедър за реванш, но този път в клетката на UFC. Американецът отрече за потенциална сделка с UFC, въпреки че преди седмица заяви, че може да направи над 1 милиард долара от сделка с ММА организацията и битка с ирландеца в Октагона.

Макгрегър бързо реагира, предизвиквайки 40-годишната боксова легенда, а президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че възможността Мейуедър да се бие в клетката е "напълно възможна".