Световният шампион на WBC в лека-тежка категория Адонис Стивънсън (29-1-1, 24 КО) и бившият шампион в две дивизии Баду Джак (22-1-3, 13 КО) стигнаха само до равенство в дългоочакваната среща помежду им, която се проведе тази сутрин в Торонто, Канада.

През първите няколко рунда на срещата Джак се опитваше да избегне всякакви по-остри размени на удари, давайки на своя опонент центъра на ринга. В третия и четвъртия рунд Джак започна по-смело да пласира удари с дясната си ръка, а от петия рунд срещата премина в близка дистанция. Оказа се обаче, че 40-годишният Стивънсън е в състояние да поддържа високо темпо и да оказва съпротива на своя по-млад опонент.

Едва след седмия рунд Баду Джак започна видимо да диктува темпото, а Стивънсън започна да пропуска все повече и повече удари. В десетия рунд, Адонис пласира тежък удар в тялото на Джак. По време на целия рунд пък, както и половината от следващия, Джак бягаше от своя опонент с прибрани лакти до тялото. Точно в това време Стивънсън хвърли всички сили, опитвайки се да довърши своя опонент. В заключителния рунд на срещата, видимо уморени, двамата бойци влизаха често в клинч, като Джак използваше дясната си ръка, за да пласира къси удари, които не изглеждаха да са особено ефективни.

След последния гонг и двамата опоненти започнаха да празнуват победата с вдигнати ръце. Оказа се, обаче, че никой от тях няма да си тръгне като победител. Предимството, което Стивънсън си осигури в началото на срещата, се оказа достатъчно, за да запаси своята титла. Двама от съдиите дадоха равенство 114-114, а третия даде победа за Баду Джак - 115-113. По този начин Стивънсън защити за 9-и пореден път своята титла в лека-тежка категория, която спечели през 2013 година след победа над американеца Чад Даусън.