Един от топ кик боксьорите в страната ще запише зрелищно участие в поредната гала вечер на най-големия български проумотър „Максфайт“. 

В обещаващ мач с висок адреналин, в категория до 72,500 кг на ринга ще се се качи двукратният световен шампион при професионалистите Атанас Божилов. 

Капитанът на националния отбор по кикбокс притежава трофеите в две различни организации. В своята професионална визитка Божилов е записал 16 победи, две европейски титли, носител на трофея от Световната купа на WAKO 2017г, както и на сребърното отличие от световното през същата година. 

Съперник на Божилов ще бъде 25-годишният украински боец Сергей Палюга в чиято професионална визитка изпъкват 30 мача с 21 победи, 15 от които постигнати с нокаут.

Мачът на 2 август има сантиментално участие за опитния Атанас Божилов, който на 1-ви август очаква съпругата му Вилиана да го дари с второ дете. Семейството му вече има един син – 4-годишният Петър. 

"С трепет oчаквам дъщеря и ще посветя мача на това второ щастие в живота си", скромно сподели Наско Божилов, който провежда двуразови тренировки преди двубоя. Бургазлията е възпитаник на школата "Самурай джим".