Измина повече от година, откакто видяхме Конър Макгрегър да се състезава в света на смесените бойни изкуства. За последно той победи Еди Алварес в UFC 205, за да спечели титлата на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория и с това да стане първият шампион в историята на организацията, който държи две титли едновременно (плюс тази в категория перо).

И макар че са изминали само четири месеца, откакто Макгрегър направи последната си битка, макар че тя беше на боксовия ринг, феновете на смесените бойни изкуства трескаво се надяват ирландската суперзвезда да се завърне в Октагона колкото е възможно по-скоро.

​Е, чудесна новина за тези привърженици, след като Макгрегър пусна снимка, на която се вижда, че се е завърнал към ММА тренировките. На снимката Макгрегър практикува бразилско джи-джицу с известния треньор Пауло Мияо в Ню Йорк. А един човек е също толкова доволен, колкото и феновете на ирландеца - това е неговият главен треньор Джон Кавена, който пусна и коментар към публикацията, оставяйки просто едно усмихнато лице.