Откакто стана ясно, че бившите съотборници в "Team Alpha Male" Коди Гарбранд и Ти Джей Дилашоу ще се изправят един срещу друг в битка за титлата на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория петел, Гарбранд не спря да се хвали, че има кадри, в които се вижда как той нокаутира Дилашоу по време на спаринг среща между двамата.

Вчера, шампионът на UFC в категория петел най-накрая пусна въпросните кадри на страницата си в Instagram.

"Този човек (Дилашоу) е лъжец, той казва, че никога не съм го нокаутирал, това тук не е видео! Също така той заяви, че никога не е взимал стероиди за подобряване на производителността и никога не е наранявал умишлено съотборник, отнемайки мечтите му! Ма*ната ти Дилашоу! Хей, Дейна Уайт, приготви ми бонуса за "Нокаут на вечерта", готов съм да го взема", се казва в публикацията на Гарбрандт.

Трябва да отбележим, че клипът продължава само шест секунди и не можем да идентифицираме участващите бойци, нито пък е сигурно, че боецът който пада на земята всъщност е пратен в нокаут. Въпреки това, според публикацията на Гарбранд, това са скандалните кадри, с които той дразни Дилашоу от известно време.

Двамата съперници в категория петел ще получат шанса да уредят различията си в събота, когато Гарбрандт ще защитава титлата си срещу Дилашоу в събитието на UFC в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.