Тази вечер в зала "О2 Арена" две от големите имена на световния бокс Дерек Чисора и Дилиън Уайт ще трябва да определят победител в битката в тежка категория, а това ще гарантира на спечелилия слава и доста пари.

Дерек Чисора вече може да се счита за ветеран в боксовите среди, след като се боксира от 2007 година, но във всичките тези години има и 8 поражения, но и 29 победи. Дилиън Уайт е сред новите имета в елитния световен бокс и е готов да се бори за титла като има 24 победи и само 1 поражение.

Чисора очаква да нокаутира съперника си и няма да се стигне до съдийско решение. 

"Няма да има нужда от съдийско решение, Уайт ще бъде нокаутиран. Ще играя за нокаут, никакви точки, за мен това е война. Готов съм за този бой, излизам за него като на война от самото начало на срещата. Той няма да може да ме приближи, няма да му дам да ме удари", коментира увереният боксьор преди битката. На кантара се оказа, че Чисора е малко по-тежък от съперника си.

Към този предстоящ реванш бяха замесени и тъмни сили, след като според Чисора, Уайт е отправял вуду проклятие към съперника си.

Уайт също не е без самочувствие като обяви, че две тухли биха били по-умни от опонента му тази вечер.

Преди две години в Манчестър Уайт надви съперника си по точки, но днес е време за реванш. В тогавашния двубой имаше всичко от боксовото изкуство, а в крайна сметка след съдийско решение победител беше Уайт.

Според Дерек Чисора победителят от срещата може да се изправи срещу Антъни Джошуа и това 100% ще бъде той. Чисора се е изправял и срещу нашия топ боксьор Кубрат Пулев и отнесе доста удари, като закономерно загуби двубоя.

Едно от големите световни боксови имена Николай Валуев даде своята прогноза специално за Букмейкър Рейтинги.