Само след броени дни Хюи Фюри ще излезе в "Арена Армеец" в мач срещу Кубрат Пулев, който да определи задължителният претендент за титлата на IBF и съответно да осигури на победителя мач срещу шампиона Антъни Джошуа.

Фюри призна, че мисълта за двубой с Джошуа е много приятна, но в същото време увери, че е концентриран единствено върху срещата му с Пулев.

"През последните няколко седмици се говори много затова кой ще е следващият съперник на Джошуа, но засега съм фокусиран единствено върху мача с Пулев. За мен социалните медии са разсейване и затова стоя далеч от тях. Обичам да се концентрирам върху това, което ще направя в следващия ми мач."

"Ще излъжа, ако каза, че не потривам пръсти при мисълта да се бия с него (Джошуа). Той изглеждаше уязвим срещу Поветкин и това е мачът, който искам. Много хора говорят, че искат да се бият с него, но аз ще остава юмруците ми да говорят на ринга както винаги."


Сблъсъкът между Пулев и Фюри е на 27-и октомври в "Арена Армеец" в София.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври