Един от най-големите промоутъри в света на професионалния бокс Еди Хърн заяви, че би искал да помогне на бившия шампион в тежка категория Тайсън Фюри да се завърне на ринга. Но за да стане това, Фюри трябва да се справи с нерешените си проблеми с Британската антидопингова агенция (UKAD) и Британския боксов борд по контрола (BBBoC), тъй като Фюри е с отнет боксов лиценз поради даден положителен допинг тест за наркотици.

Хърн твърди, че е готов да помогне на Фюри да се завърне в играта, но той трябва да покаже, че наистина е сериозен в намеренията си, а не просто да си играе в Twitter. Хърн също призна, че крайната му цел ще бъде уреждането на супербитка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

"Бихме искали да помогнем на Фюри да изясни нещата с UKAD и да започне да се подготвя по график, който да доведе до битка с Антъни Джошуа", заяви ясно Хърн.

Британският промоутър също не пропусна да коментира и потенциалната битка между Джошуа и Дионтей Уайлдър, но заяви, че битка между Ей Джей и Фюри би била много по-голяма.

"Вие говорите за битка между Джошуа и Уайлдър, но тя дори не се доближава до евентуална среща на Джошуа с Фюри. Ей Джей иска да даде на хората най-големите битки, а нищо не е по-голямо от среща между него и Фюри, така че ние ще се опитаме да уредим такава конфронтация, която безспорно ще бъде най-голямата битка в историята на британския бокс", добави Хърн.

Промоутърът все пак заяви, че все още очаква Джошуа да се изправи срещу Уайлдър или Джоузеф Паркър, но това все още не е ясно кога и къде ще се случи.