Британецът Дилиан Уайт все още се нуждае от опонент за срещата си на 22-и декември, а опитният промоутър Еди Хърн изглежда има два варианта за него - Дерек Чисора и Луис Ортис.

"Дерек Чисора определено все още е фаворит за среща с Дилиън Уайт. Луис Ортис има планиран двубой в бойната карта за събитието Уайлдър-Фюри, която ще се проведе на 1-и декември. Чисора е голямо име и ние отдавна работим върху техния реванш. Дилиън Уайт ще проведе следващият си двубой на 22-и декември, каквото и да се случи. Най-вероятно негов съперник ще бъде Чисора", заяви Хърн.

Това решение на Хърн не е особено изненадващи, защото той промотира както Уайт, така и Чисора - и честно казано, Чисора е далеч по-малка заплаха за планирания реванш между Антъни Джошуа и Дилиан Уайт за април 2019-а година на стадион "Уембли".

Струва си да отбележим факта, че преди време Уайт категорично отказа нов двубой с Чисора, но реванш между тях явно вече се договаря. Уайт победи Чисора в изключително оспорвана битка през декември 2016-а година.