Бившият шампион в тежка и полутежка категория Дейвид Хей (28-4, 26 КО) ще преосмисли за пореден път дали да се пенсионира след драматичното му второ подред поражение от своя сънародник Тони Белю (30-2-1, 20 КО).

Хей се оказа безпомощен през изминалата вечер в "О2 Арена" в Лондон, след като беше свален на три пъти в нокдаун, преди да бъде спрян в петия рунд.

На 37-години брадичката на Хей и неговото движение по ринга изглежда са изчезнали с времето дотолкова, че той отчаяно се бореше да остане в срещата от момента, в който Белю пласира експлозивно дясно кроше в средата на третия рунд.

"Ще трябва да се върна и да прегледам какво точно се случи, а след това ще взема решение. Никога не е добре да вземете прибързано решение. Днес Тони се боксираше по-добре, отколкото аз, толкова е просто. По-добрият тази вечер спечели", заяви Хей.

Белю, бивш шампион на WBC в полутежка категория, отново беше смятан за аутасйдер, но все още продължава да се наслаждава на престоя си в тежка категория.

"Чаках идеалния момент. Аз съм умен боксьор. Не съм лош като за мазен ливърпулец. Аз съм умен човек, имам мозък, имам и умения. Знам какво мога да направя. Съмнявайте се в мен сега. Съмнявайте се в мен, глупаци. Всеки ме съди по това как изглеждам, а аз продължавам да ги опровергавам", заяви Белю.