Най-голямата звезда в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър иска да бъде първият боец, който да бъде равнопоставен с организацията по отношение на печалбите от даденото събитие.

Преди два дни суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) разкри новите си изисквания, за да се завърне в Октагона за битка.

След изключително успешната битка от финансов план срещу Флойд Майуедър-младши през август, дори и загубил, Конър вече знае къде е таванът, когато става въпрос за приходи, които може да генерира от една битка - 75 милиона долара.

"В момента преговаряме за договора. Трябва доста да ме съблазнят, защото идвам от битка за милиони долари. Искам равнопоставеност. Искам да бъда истински партньор. Трябва да ме примамят. Искам да бъда както промоутър, така и боец, за да се завърна", заяви Макгрегър.

Веднъж натиснат от медиите за отговор на исканията на Конър, президентът на UFC Дейна Уайт заяви: "Докато водим преговори с Конър, винаги има някакви луди неща. Винаги сме сключвали добри сделки с него. С Конър е лесно да се прави бизнес и този път пак ще стигнем до края", заяви Уайт.