Бившият многократен световен шампион в няколко категории Антонио Тарвър (31-6-1, 22 КО) е бил арестуван във Флорида в понеделник вечер в подозрение за домашно насилие, след което е бил освободен под гаранция в размер на хиляда долара.

Според медиите в САЩ, органите на властта са реагирали на подаден сигнал на 911 от мъж на име Айзея Тейлър в нощта на неделя срещу понеделник в 04:45 часа. Когато полицията е пристигнала на мястото, те заварили Тейлър с разкървавена уста, а той им казал, че е бил ударен от Тарвър.

Според младежът, конфликтът с Тарвър, когото той е посочил като негов доведен баща, е започнал по-рано през деня. Бившият шампион, обаче, категорично отрича да е удрял Тейлър.

В интерес на истината това не е първият случай, когато 49-годишният боксьор има проблеми със закона.

През 2014-та година Тарвър бе арестуван за нежелание да плати собствени задължения към казино в Лас Вегас.

През първото десетилетие на 21-ви век Антонио Тарвър беше една от най-големите звезди на световния бокс. През този период той спечели титлите на WBA, WBC, IBF и IBO в лека-тежка категория, както и трофея на IBO в полутежка категория.

През 2015-та година Тарвър сложи край на своята кариера, но през май тази година "Магьосникът" обяви завръщането си на ринга и дори имаше планиран двубой срещу Травис Кауфман на 10-ти юни, но впоследствие отказа да участва в него.

Освен това Антонио Тарвър започна и кариера в Холивуд, след като изигра ролята на Мейсън Диксън във филма на Силвестър Сталоун от 2006-та година "Роки Балбоа".