Доскорошният футболист Даниел Златков започна с победа своята кариера на ММА боец. В една от главните битки по време на Spartacus Fighting Championship в "Арена Армеец" "българския Роналдо" постигна успех с техническия нокаут след два рунда срещу актьора Атанас Михайлов.

Това стана, след като Михайлов сложи край на участието си в двубоя. За двата изиграни рунда двамата често влизаха в размени без да успеят да се наранят особено като Златков беше по-агресивният от двамата. Изненадващо обаче дойде отказването на актьора, след като по средата на втория рунд беше върху Златков и го налагаше с удари в главата.

До последно Златков не знаеше с кой ще се бие, тъй като Михайлов се отказа в петък заради болест. Трябваше да го замени друг актьор в лицето на Ивайло Захариев, но и той отпадна от сметките заради контузия в последния момент. Така въпреки болестта, Михайлов все пак се включи в шоуто.

След успеха си пък Златков заяви, че ще продължи да се бие. В същото време Михайлов благодари на феновете в залата за подкрепата.